Acasă

Infiintata in 2010, PSBH Popescu, Nicolau si Asociatii, pune la dispozitia clientilor sai solutii juridice out-of-the box, oferind servicii de asistenta, reprezentare si consultanta juridica in urmatoarele domenii de practica: drept comercial, drept imobiliar, dreptul penal al afacerilor, drept administrativ, proprietate intelectuala, dreptul muncii, CEDO si achizitii publice si avand expertiza solida in domenii precum IT & Telecom, Imobiliare, Energie, Petrol & Gaze, Servicii si Banking.

In relatia cu clientul credem in libertate si echilibru, acestea fiind doua dintre valorile care ne ghideaza activitatea de zi cu zi. Mai mult decat atat, credem ca avem o datorie sociala fata de cei drepti si de aceea poti fi sigur ca nu ne vom da batuti pana cand nu vom gasi cele mai inovative solutii legale pentru problemele tale.

In cei 10 ani de activitate am reusit performanta de a atinge o rata de succes de 90% in cazurile pe care le preluam.

> Detalii

Echipa

Membri echipei sunt cu siguranta cei mai pasionati litiganti si consultanti, selectati si antrenati pentru succes in cadrul programelor de internship si formare profesionala pe care le-am implementat de-a lungul anilor in cadrul societatii.

Suntem open-minded, dinamici, ambitiosi si de obicei ne iese tot ceea ce ne propunem, pentru ca suntem foarte orientati pe rezultate.

> Detalii

Alatura-te si tu echipei noastre

Ne place sa credem despre noi ca suntem buni formatori de avocati, oferind indrumare profesionala si mentorat tuturor membrilor echipei care demonstreaza ca isi doresc cu adevarat sa performeze in acest domeniu, care, recunoastem, nu e pentru toata lumea.

Job-uri disponibile: Avocat stagiar, Paralegal

> Detalii