Cariere

Ne place sa credem despre noi ca suntem buni formatori de avocati, oferind indrumare profesionala si mentorat tuturor membrilor echipei care demonstreaza ca isi doresc cu adevarat sa performeze in acest domeniu, care, recunoastem, nu e pentru toata lumea.

In cei 10 ani de activitate am dezvoltat programe de internship si formare profesionala care au contribuit la dezvoltarea a peste 30 de avocati stagiari dintre care o parte au ramas in cadrul echipei, in timp ce altii au urmat calea multinationalelor sau a unor firme de avocatura de renume, ajungand sa fie recunoscuti in profesie pentru abilitatile si rezultatele lor. Pe noi nici ca ne poate bucura mai mult acest lucru, pentru ca in acest mod am contribuit si contribuim constant la cresterea potentialului profesiei si a mostenirii pe care o lasam in urma noastra.


Cum am reusit sa-i crestem asta frumos? Asigurandu-le indrumare profesionala si mentorat.

Ca si mod de lucru actionam pe principiul „nu stii daca-ti place si daca te pricepi pana nu incerci”. Asta inseamna ca avem grija ca toti avocatii stagiari care ajung sa faca parte din echipa noastra sa fie expusi la cat mai multe tipologii de spete, din cat mai multe ramuri ale dreptului, urmand ca el sa-si aleaga aria de talent pe care sa-si cladeasca viitoarea cariera.

Si poate cel mai important lucru este ca au mereu alaturi un avocat definitiv care sa le indrume pasii. Restul tine de abilitatile fiecaruia de a „fura meserie” si de a ajunge in top.

Daca esti interesat de un loc in cadrul echipei noastre, nu trebuie decat sa ne trimiti oricand CV-ul tau pe adresa office@psbh.ro.

Job-uri disponibile:
Avocat stagiar – avem doua posturi de avocat stagiar aflate in recrutare in acest moment. Vezi daca ti se potriveste si aplica trimitandu-ne CV-ul tau intr-un mail cu subiectul „Avocat stagiar”.

Paralegal – cautam colegi pentru Paralegal. Asteptam CV-ul tau la office@psbh.ro cu subiectul “Paralegal”.