Despre Noi

Infiintata in 2010, Societatea Civila de Avocati PSBH Popescu, Nicolau si Asociatii, pune la dispozitia clientilor sai solutii juridice out-of-the box, oferind servicii de asistenta, reprezentare si consultanta juridica in urmatoarele domenii de practica: drept comercial, drept imobiliar, dreptul penal al afacerilor, drept administrativ, proprietate intelectuala, dreptul muncii, CEDO si achizitii publice si avand expertiza solida in domenii precum IT & Telecom, Imobiliare, Energie, Petrol & Gaze, Servicii si Banking.

In relatia pe care o dezvoltam cu clientii nostri credem in libertate si echilibru, acestea fiind doua dintre valorile care ne ghideaza activitatea de zi cu zi. Mai mult decat atat, credem ca avem o datorie sociala fata de cei drepti si de aceea poti fi sigur ca nu ne vom da batuti pana cand nu vom gasi cele mai inovative solutii legale pentru problemele tale.

Cum facem acest lucru? Asigurandu-ne ca suntem pregatiti pentru tot si ceva in plus. Asta inseamna: INFORMATIE, ANALIZA, TEHNOLOGIE si PASIUNE.


INFORMATIE

Suntem mereu informati, la curent cu legislatia aplicabila atat domeniilor noastre de cat si domeniilor de activitate ale clientilor nostri.

ANALIZA

Ne place sa fim eficienti, pentru ca timpul este important si pentru noi si pentru clientii nostri. De aceea oprimizam constant timpii de lucru prin folosirea tehnologiei, oferindu-le clientilor nostri acces in soft-urile noastre pentru a putea vedea rapoarte in timp real.

TEHNOLOGIE

Ne place sa fim eficienti, pentru ca timpul este important si pentru noi si pentru clientii nostri. De aceea oprimizam constant timpii de lucru prin folosirea tehnologiei, oferindu-le clientilor nostri acces in soft-urile noastre pentru a putea vedea rapoarte in timp real.

PASIUNE

Toti membrii echipei noastre pun in practica profesia pe care si-au dorit-o, iar cand ceea ce faci izvoraste din pasiune lucrurile nu au cum sa iasa decat bine pentru toti actorii implicati.

Pentru ca suntem ambitiosi nu ne vom opri aici si vom continua sa transformam imposibilul in potential si oportunitati pentru clientii nostri. Asa am facut si in urma cu 8 ani cand am ales sa lansam proiectul Standard Business, pentru a satisface nevoia clientilor nostri in sfera consultantei financiare, fiscale si de resurse umane.

Ce ar mai trebui sa stii in plus despre noi este ca pe cat de dinamici suntem in anumite aspecte, pe atat de statornici suntem in altele. Spre exemplu, societatea a fost formata in urma unei colaborari de succes si a unei prietenii de lunga durata intre asociati. Avem clienti cu are lucram de mai bine de 12 ani, in ciuda faptului ca societatea de avocatura a fost infiintata cu mai putin timp in urma. Si nu in ultimul rand, avem sediul pe aceeasi strada de 10 ani de zile.