Echipa

Membri echipei sunt cu siguranta cei mai pasionati litiganti si consultanti, selectati si antrenati pentru succes in cadrul programelor de internship si formare profesionala pe care le-am implementat de-a lungul anilor in cadrul societatii.

Suntem open minded, dinamici, ambitiosi si de obicei ne iese tot ceea ce ne propunem, pentru ca suntem foarte orientati pe rezultate.

Da, putem spune cu mana pe inima ca suntem pasionati de ceea ce facem si ca provocarile ne motiveaza. Cu cat mai mare provocarea, cu atat mai tare ne ambitionam sa ii dam de cap, or aceasta atitudine ne face aproape imbatabili.

Cu toate acestea, reusim sa avem si timp personal, pe care nu de putine ori alegem sa il petrecem tot impreuna cu colegii, de aceasta data in ipostaza de prieteni.

Statistic suntem mai multe fete decat baieti si avem o medie de varsta de 28 de ani.

Suntem o echipa de 10 avocati definitivi si avocati stagiari si te invitam sa facem cunostinta.

> Parteneri

> Avocati colaboratori

MARIAN POPESCU

Partener fondator

Marian Popescu este partener fondator al PSBH. In aceasta calitate si sustinut de o solida experienta practica, acorda clientilor servicii de consultanta juridica, asistenta si reprezentare, in urmatoarele domenii de practica: drept comercial, achizitii publice, insolventa si drept penal al afacerilor. De asemenea, Marian Popescu a dobandit o experienta semnificativa sustinand cu succes in numele clientilor o serie de cauze in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului. A absolvit cursurile de Master specializarea “Dreptul Afacerilor” din cadrul Universitatii Bucuresti. Este membru al Baroului Bucuresti incepand cu anul 2005.

E-mail : marian.popescu@psbh.ro

ANDREI NICOLAU

Partener

Andrei Nicolau este specializat in domeniul dreptului penal, comercial, achizitii publice si insolventa. Activitatea sa recenta include diferite proiecte in domeniul proprietatii intelectuale. In aceste domenii, Andrei, acorda consultanta juridica clientilor, precum si asistenta sau reprezentare in fata instantelor judecatoresti. In anul 2011 s-a alaturat echipei, avand experienta ca avocat litigant. Totodata, majoritatea litigiilor in care a fost implicat au fost solutionate prin incheierea unor tranzactii de succes. A absolvit cursurile de Master specializarea „Cariera Judiciara” din cadrul Universitatii Bucuresti. Este membru al Baroului Bucuresti incepand cu anul 2011.

E-mail : andrei.nicolau@psbh.ro

OCTAVIAN CIURARU

Managing Director

Octavian Ciuraru isi desfasoara activitatea in domeniul dreptului societar. In anul 2011 s-a alaturat echipei in calitate de consultant juridic. Octavian acorda servicii de consultanta juridica si reprezentare a clientilor care se refera la infiintare, modificare si inchidere a societatilor comerciale, a asociatiilor si fundatiilor. De asemenea, Octavian ofera servicii si in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, cu privire la efectuarea procedurilor necesare protejarii drepturilor de proprietate intelectuala. Octavian Ciuraru a absolvit cursurile de Master specializarea “Dreptul afacerilor” din cadrul Universitatii “Nicolae Titulescu”.

E-mail : octavian.ciuraru@psbh.ro

ANDREEA CARPEN-MIHALCEA

Avocat definitiv

Andreea Mihalcea este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din anul 2012, fiind absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, precum si a cursurilor de Master specialitatea “Drept financiar, bancar si al asigurarilor” din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu. Andreea s-a alaturat echipei PSBH in anul 2015, imbinand cu succes activitatea de avocat litigant cu cea din domeniul consultantei juridice. In calitate de avocat colaborator, aceasta a acumulat o bogata experienta in domenii precum dreptul fiscal si contencios administrativ. Totodata Andreea asista si reprezinta clientii in fata instantelor de judecata si autoritatilor publice, in cauze civile, comerciale, insolventa si faliment.

E-mail : andreea.mihalcea@psbh.ro

IULIA IONESCU

Avocat definitiv

Specializata in litigii civile si comerciale, Iulia Ionescu, acorda consultanta juridica in domeniul dreptului civil, comercial, asigurarilor, achizitiilor publice, administrative, energie si insolventa. Recent, Iulia a fost implicata intr-o procedura de arbitraj international in domeniul energiei. Iulia s-a alaturat echipei PSBH in anul 2016, avand experienta in litigii si consultanta juridica. Este membra al Baroului Bucuresti incepand cu anul 2012.

E-mail: iulia.ionescu@psbh.ro

MARIA MÎNDREAN

Avocat definitiv

Incepand cu 2015, Maria Mindrean este membra a Baroului Bucuresti, fiind absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai”, a Facultații de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii Bucuresti, precum si a cursurilor de master specialitatea “Managementul Dezvoltarii Afacerilor” din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai”. Maria s-a alaturat echipei PSBH in martie 2016, concentrandu-se in special pe litigii civile, si comerciale. De asemenea, Maria acorda asistenta si reprezentare juridica clientilor societatii in litigii ce au ca obiect dreptul imobiliar, recuperarea creantelor și proprietate intelectuala.

E-mail : maria.mindrean@psbh.ro

SIMONA DOROBANȚU

Avocat definitiv

Simona Dorobantu este avocat definitiv si membru al Baroului Bucuresti din 2016. Din 2015, de cand face parte din echipa PSBH, acorda suport in toate ramurile dreptului romanesc, ofera consultanta si mentine raporturile contractuale cu clientii.
In prezent, Simona este implicata in solutionarea unor litigii privind dreptul civil, drept comercial, drept penal economic si insolventa..

E-mail : simona.dorobantu@psbh.ro

ANDREEA DURLANU

Avocat definitiv

Andreea Durlanu este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din anul 2016. Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, urmand totodata, un curs privind dreptul englez si american intitulat “Introduction to Contracts under English and American Law”. Andreea s-a alaturat echipei PSBH in anul 2017, moment de la care a acumulat cunostinte in majoritatea domeniilor de drept, concentrandu-se in special pe litigii civile si comerciale. De asemenea, Andreea acorda asistenta si reprezentare juridica clientilor societatii in litigii privind dreptul fiscal, administrativ, recuperarea creantelor si proprietate intelectuala.

E-mail : andreea.durlanu@psbh.ro

ANDRADA CRÎNGUȘ

Avocat definitiv

Andrada Crînguș este avocat definitiv si membru al Baroului Bucuresti din anul 2016. Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, urmand ulterior si  cursurile de masterat “Drept Privat’ din cadrul aceleiasi Universitati. Andrada face parte din echipa PSBH din luna mai 2017, moment de la care a acumulat cunostinte diverse in majoritatea domeniilor de drept in care societatea activeaza, prin suportul acordat clientilor. Andrada ofera consultanta, asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata si in fata autoritatilor publice, in cauze civile, comerciale, bancare sau penale, precum si in domeniul imigrarilor, sprijinind diferiti cetateni straini in vederea obtinerii permisului de sedere.

E-mail : andrada.cringus@psbh.ro

GEORGIANA RĂDUCANU

Avocat stagiar

Georgiana Raducanu este avocat stagiar, membra a Baroului Bucuresti din anul 2017, fiind absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatatii din Bucuresti, urmand in prezent si  cursurile de masterat “Dreptul Muncii, Relatii de Munca si Relatii Industriale” din cadrul Universitatii din Bucuresti. Georgiana face parte din echipa PSBH din anul 2017, concentrandu-se in special pe litigii civile, comerciale, fiscale, drept administrativ, dreptul muncii. De asemenea, Georgiana acorda asistenta si reprezentare juridica, precum si suport clientilor atat in litigiile din faza executarii silite, cat si in procedurile derulate in fata institutiilor publice.

E-mail : georgiana.raducanu@psbh.ro

AIDA GALEATA

Avocat stagiar

Aida Galeata este avocat stagiar si membru al Baroului Bucuresti din anul 2018. Ea este absolventa a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti si urmeaza cursurile de Master din cadrul aceleiasi facultati, avand specializarea ”Dreptul afacerilor”. Aida face parte din echipa PSBH din anul 2017, acumuland cunostinte diverse in majoritatea domeniilor de drept in care activeaza societatea prin suportul acordat clientilor si relatiile contractuale derulate cu acestia. In prezent ea ofera servicii de consultanta juridica, precum si asistenta si reprezentare juridica in litigii de drept civil, comercial si penal.

E-mail : aida.galeata@psbh.ro

Mai multe despre programele noastre de internship si formare profesionala gasesti aici.