Echipa

Membri echipei sunt cu siguranta cei mai pasionati litiganti si consultanti, selectati si antrenati pentru succes in cadrul programelor de internship si formare profesionala pe care le-am implementat de-a lungul anilor in cadrul societatii.

Suntem open minded, dinamici, ambitiosi si de obicei ne iese tot ceea ce ne propunem, pentru ca suntem foarte orientati pe rezultate.

Da, putem spune cu mana pe inima ca suntem pasionati de ceea ce facem si ca provocarile ne motiveaza. Cu cat mai mare provocarea, cu atat mai tare ne ambitionam sa ii dam de cap, or aceasta atitudine ne face aproape imbatabili.

Cu toate acestea, reusim sa avem si timp personal, pe care nu de putine ori alegem sa il petrecem tot impreuna cu colegii, de aceasta data in ipostaza de prieteni.

Statistic suntem mai multe fete decat baieti si avem o medie de varsta de 28 de ani.

Suntem o echipa de 10 avocati definitivi si avocati stagiari si te invitam sa facem cunostinta.

> Parteneri

> Avocati colaboratori

MARIAN POPESCU

Managing Partner

Marian Popescu este partener fondator al PSBH. In aceasta calitate si sustinut de o solida experienta practica, acorda clientilor servicii de consultanta juridica, asistenta si reprezentare, in urmatoarele domenii de practica: drept comercial, achizitii publice, insolventa si drept penal al afacerilor. De asemenea, Marian Popescu a dobandit o experienta semnificativa sustinand cu succes in numele clientilor o serie de cauze in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului. A absolvit cursurile de Master specializarea “Dreptul Afacerilor” din cadrul Universitatii Bucuresti. Este membru al Baroului Bucuresti incepand cu anul 2005.

E-mail : marian.popescu@psbh.ro

ANDREI NICOLAU

Senior Partner

Andrei Nicolau este specializat in domeniul dreptului penal, comercial, achizitii publice si insolventa. Activitatea sa recenta include diferite proiecte in domeniul proprietatii intelectuale. In aceste domenii, Andrei, acorda consultanta juridica clientilor, precum si asistenta sau reprezentare in fata instantelor judecatoresti. In anul 2011 s-a alaturat echipei, avand experienta ca avocat litigant. Totodata, majoritatea litigiilor in care a fost implicat au fost solutionate prin incheierea unor tranzactii de succes. A absolvit cursurile de Master specializarea „Cariera Judiciara” din cadrul Universitatii Bucuresti. Este membru al Baroului Bucuresti incepand cu anul 2011.

E-mail : andrei.nicolau@psbh.ro

OCTAVIAN CIURARU

Managing Associate

Octavian Ciuraru isi desfasoara activitatea in domeniul dreptului societar. In anul 2011 s-a alaturat echipei in calitate de consultant juridic. Octavian acorda servicii de consultanta juridica si reprezentare a clientilor care se refera la infiintare, modificare si inchidere a societatilor comerciale, a asociatiilor si fundatiilor. De asemenea, Octavian ofera servicii si in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, cu privire la efectuarea procedurilor necesare protejarii drepturilor de proprietate intelectuala. Octavian Ciuraru a absolvit cursurile de Master specializarea “Dreptul afacerilor” din cadrul Universitatii “Nicolae Titulescu”.

E-mail : octavian.ciuraru@psbh.ro

ANDREEA CARPEN-MIHALCEA

Senior Associate

Andreea Mihalcea este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din anul 2012, fiind absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, precum si a cursurilor de Master specialitatea “Drept financiar, bancar si al asigurarilor” din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu. Andreea s-a alaturat echipei PSBH in anul 2015, imbinand cu succes activitatea de avocat litigant cu cea din domeniul consultantei juridice. In calitate de avocat colaborator, aceasta a acumulat o bogata experienta in domenii precum dreptul fiscal si contencios administrativ. Totodata Andreea asista si reprezinta clientii in fata instantelor de judecata si autoritatilor publice, in cauze civile, comerciale, insolventa si faliment.

E-mail : andreea.mihalcea@psbh.ro

MARIA MÎNDREAN

Senior Associate

Incepand cu 2015, Maria Mindrean este membra a Baroului Bucuresti, fiind absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai”, a Facultații de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii Bucuresti, precum si a cursurilor de master specialitatea “Managementul Dezvoltarii Afacerilor” din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai”. Maria s-a alaturat echipei PSBH in martie 2016, concentrandu-se in special pe litigii civile, si comerciale. De asemenea, Maria acorda asistenta si reprezentare juridica clientilor societatii in litigii ce au ca obiect dreptul imobiliar, recuperarea creantelor și proprietate intelectuala.

E-mail : maria.mindrean@psbh.ro

SIMONA DOROBANȚU

Senior Associate

Simona Dorobantu este avocat definitiv si membru al Baroului Bucuresti din 2016. Din 2015, de cand face parte din echipa PSBH, acorda suport in toate ramurile dreptului romanesc, ofera consultanta si mentine raporturile contractuale cu clientii.
In prezent, Simona este implicata in solutionarea unor litigii privind dreptul civil, drept comercial, drept penal economic si insolventa..

E-mail : simona.dorobantu@psbh.ro

ANDREEA DURLANU

Associate

Andreea Durlanu este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din anul 2016. Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, urmand totodata, un curs privind dreptul englez si american intitulat “Introduction to Contracts under English and American Law”. Andreea s-a alaturat echipei PSBH in anul 2017, moment de la care a acumulat cunostinte in majoritatea domeniilor de drept, concentrandu-se in special pe litigii civile si comerciale. De asemenea, Andreea acorda asistenta si reprezentare juridica clientilor societatii in litigii privind dreptul fiscal, administrativ, recuperarea creantelor si proprietate intelectuala.

E-mail : andreea.durlanu@psbh.ro

CĂTĂLINA URSU

Associate

Cătălina Ursu s-a alăturat echipei PSBH la începutul anul 2020, în calitate de avocat colaborator definitiv, fiind membră a Baroului București din anul 2016. Este absolventă a Facultății de drept din cadrul Universității din București și a programului de master ”Carieră judiciară” al aceleiași instituții de învățământ, precum și a Facultății de Marketing din cadrul Academiei de studii economice din București. Având o experiență anterioară în litigii, Cătălina asigură asistența juridică și reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată și în cauze civile și comerciale. În prezent, Cătălina îmbină activitatea de consultanță juridică cu cea de litigii privind dreptul fiscal, contencios administrativ, comercial și insolventă.

E-mail : catalina.ursu@psbh.ro

AIDA GĂLEATĂ

Associate

Aida Găleată este avocat stagiar si membru al Baroului Bucuresti din anul 2018. Ea este absolventa a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti si urmeaza cursurile de Master din cadrul aceleiasi facultati, avand specializarea ”Dreptul afacerilor”. Aida face parte din echipa PSBH din anul 2017, acumuland cunostinte diverse in majoritatea domeniilor de drept in care activeaza societatea prin suportul acordat clientilor si relatiile contractuale derulate cu acestia. In prezent ea ofera servicii de consultanta juridica, precum si asistenta si reprezentare juridica in litigii de drept civil, comercial si penal.

E-mail : aida.galeata@psbh.ro

FREDY VOICULESCU

Associate

Fredy Voiculescu este avocat stagiar, membru al Baroului Bucuresti din 2018, fiind absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Craiova. Fredy s-a alaturat echipei PSBH in 2018, in cadrul careia a dobandit cunostinte in majoritatea domeniilor de drept, concentrandu-se in special pe dreptul civil, dreptul fiscal, dreptul comercial. De asemenea, Fredy ofera asistenta juridica si reprezentare clientilor in litigii privind dreptul administrative si recuperarea creantelor.

E-mail : fredy.voiculescu@psbh.ro

LAVINIA CHIȚULEASĂ

Associate

Lavinia Chițuleasă este avocat stagiar si membru al Baroului Bucuresti din 2018. Lavinia a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si face parte din echipa noastra din 2018. A obtinut cunostinte diverse in majoritatea domeniilor de drept in care activeaza compania si ofera consultanta si asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor, in special in litigiile civile si comerciale.

E-mail : lavinia.chituleasa@psbh.ro

VALENTINA PINȚĂ

Associate

Avocat stagiar, Valentina Pință a promovat examenul de primire în profesie în sesiunea august 2019 și de atunci este parte a echipei PSBH Popescu, Nicolau & Asociații. A absolvit Facultatea de Drept a Universității București în anul 2019, iar în prezent urmează cursuri de master, la aceeași instituție de învățământ superior, la specializarea Drept internațional public. Domeniile sale de interes sunt dreptul civil, dreptul internațional al drepturilor omului, precum și dreptul tratatelor și negocieri internaționale.

E-mail : valentina.pinta@psbh.ro

ADRIANA BADEA

Associate

Adriana Badea este avocat stagiar și membru al Baroului Bucuresti din anul 2019, fiind absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti. Adriana face parte din echipa PSBH din anul 2018, moment de la care a dobandit si valorificat cunostinte in domeniul dreptului comercial, acordand servicii de consultanta juridica in materia dreptului societar respectiv dreptului comercial. In prezent ofera servicii de consultanta juridica, precum si asistenta si reprezentare juridica in litigii de drept civil, comercial si penal.

E-mail : adriana.badea@psbh.ro

Mai multe despre programele noastre de internship si formare profesionala gasesti aici.