Cariere

Ne place să credem despre noi că suntem buni formatori de avocați, oferind îndrumare profesională și mentorat tuturor membrilor echipei care demonstrează că își doresc cu adevărat să performeze în acest domeniu.

În cei peste 10 ani de activitate am dezvoltat programe de internship și formare profesională care au contribuit la dezvoltarea a peste 30 de avocați stagiari dintre care o parte au rămas în cadrul echipei, în timp ce alții au urmat calea multinaționalelor sau a unor firme de avocatură de renume, ajungând să fie recunoscuți în profesie pentru abilitățile și rezultatele lor. Pe noi nici ca ne poate bucura mai mult acest lucru, pentru că în acest mod am contribuit și contribuim constant la creșterea potențialului profesiei.

Cum am reușit să-i creștem așa frumos? Asigurându-le îndrumare profesională și mentorat.

Ca și mod de lucru acționam pe principiul „nu știi dacă-ți place și dacă te pricepi până nu încerci”. Asta înseamnă că avem grijă ca toți avocații stagiari care ajung să facă parte din echipa noastră să fie expuși la cât mai multe tipologii de spețe, din cât mai multe ramuri ale dreptului, urmând ca ei să-și aleagă aria de talent pe care să-și clădească viitoarea carieră.

Și poate cel mai important lucru este că au mereu alături un avocat definitiv care să le îndrume pașii. Restul ține de abilitățile fiecăruia de a „fura meserie” și de a ajunge în top.

Dacă ești interesat de un loc în cadrul echipei noastre, nu trebuie decât să ne transmiți CV-ul tău la adresa de email office@psbh.ro.

 

Job-uri disponibile:

Avocat definitiv – avem un post disponibil de avocat definitiv. Dacă vrei să faci parte din echipa PSBH, aplică trimițându-ne CV-ul tău într-un email cu subiectul „Avocat definitiv”.

Avocat stagiar – avem un post disponibil de avocat stagiar. Dacă vrei să faci parte din echipa PSBH, aplică trimițându-ne CV-ul tău într-un email cu subiectul „Avocat stagiar”.

Paralegal – avem un post disponibil de paralegal. Dacă vrei să faci parte din echipa PSBH, aplică trimițându-ne CV-ul tău într-un email cu subiectul „Paralegal”.

Meniu